Смъртните случаи от Covid-19 в САЩ се увеличиха до над

...
Смъртните случаи от Covid-19 в САЩ се увеличиха до над
Коментари Харесай

Над 70 000 жертви на COVID-19 в САЩ, прогнозата за лятото е лоша

Смъртните случаи от Covid-19 в САЩ се увеличиха до над 70 000, показват данни, цитирани от БНР.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 7283
Почти 1,2 милиона души са дали позитивни тестове за коронавируса – повече от общия броя на случаите в следващите най-засегнати страни – Испания, Италия, Великобритания, Франция и Германия.

Изпробват върху хора в САЩ германско-американска ваксина срещу COVID-19

Изследователски модел на Вашингтонския университет, който често е цитиран от представители на Белия дом, в понеделник почти удвои прогнозата за смъртни случаи в страната до 134 000 към 4 август. Промяната отразява „ растящата мобилност в повечето щати “, като се имат предвид облекчения, които позволяват на бизнеса да заработи, и отпадане на нареждания да се стои в 31 щата към 11 май, обясняват изследователите.

Ревизираната прогноза съвпада с разкритието на вътрешно предвиждане в администрацията на президента Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския за увеличаване на починалите до 3000 на ден в края на май от сегашните около 2000 дневно.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 7283  Хакери нападнаха организации, борещи се с ковид във Англия Хакери нападнаха организации, борещи се с ковид във Англия  Европейска комисия още веднъж отхвърли проекта на Германия за туристически ваучери вместо връщане на пари Европейска комисия още веднъж отхвърли проекта на Германия за туристически ваучери вместо връщане на пари  Президентът на Сърбия Александър Вучич се срещна с по-големия си наследник, който оздравя от COVID-19 Президентът на Сърбия Александър Вучич се срещна с по-големия си наследник, който оздравя от COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР