Словенските власти се отказаха от усилията за проследяване на контактните

...
Словенските власти се отказаха от усилията за проследяване на контактните
Коментари Харесай

Словения спира да следи контактните лица на заразените с COVID-19

Словенските власти се отказаха от усилията за проследяване на контактните на заразени с коронавирус лица, обяснявайки решението си с големия брой случаи, предаде ДПА.

Словенската служба за обществено здраве обясни, че броят на новите инфекции е толкова голям, че е невъзможно ефективното проследяване на контактите, предава БТА.

Хората, чиито резултати при тестовете са позитивни за коронавирус, ще бъдат уведомявани за това и ще бъдат помолени да останат в самоизолация и да се свържат с лицата, които може да са заразили, добави службата.

Броят на установените нови случаи на заразени с Ковид-19 през последните 24 часа е 726 души днес спрямо 897 регистрирани вчера.

Общо 13 151 души са били заразени с коронавирус в Словения досега от началото на пандемията, като 187 от тях са починали.

ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 13441  Заради преподавател с COVID-19 карантинират 15 деца от детска градина в Опака Заради преподавател с COVID-19 карантинират 15 деца от детска градина в Опака  40 милиона инфектирани с COVID-19 по света, над 1 милион са умряли 40 милиона инфектирани с COVID-19 по света, над 1 милион са умряли  Влюбени отнесоха 400 евро санкция в Милано Влюбени отнесоха 400 евро санкция в Милано
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР