Силно заразният вариант на новия коронавирус, открит за пръв път

...
Силно заразният вариант на новия коронавирус, открит за пръв път
Коментари Харесай

Британският вариант на коронавируса е причина за до 20 на сто от заразените в региона на Париж

Силно заразният вариант на новия коронавирус, открит за пръв път във Великобритания, сега е причина за до 20 на сто от заразите в парижкия регион, съобщи днес водещ представител на болничните власти, цитиран от Ройтерс.

Разполагаме с предварителни резултати за региона на Париж и те не са добри, каза по радио " Франс енфо " Реми Саломон, председател на медицинския комитет на обединение на парижки болници.

Саломон уточни, че към 7 януари случаите на т.нар. британски вариант са били 6-7 процента от общия брой, а миналата седмица делът им е достигнал 15-20 процента.

Специалистът изтъкна, че са нужни по-строги ограничения за сдържането на пандемията.

Миналата седмица президентът на Франция Еманюел Макрон се отказа от налагането на трета национална карантина и вместо това затегна граничния контрол и вечерния час.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 19210  Китай уведоми наранени страни за подправени ваксини против COVID-19 Китай уведоми наранени страни за подправени ваксини против COVID-19  Австрия стяга режима за влизане в страната Австрия стяга режима за влизане в страната  Япония продължи изключителното състояние в Токио и други райони Япония продължи изключителното състояние в Токио и други райони
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР