Светослав Каменов, обвинен за убийството на красивата рейнджърка Десислава Стоянова,

...
Светослав Каменов, обвинен за убийството на красивата рейнджърка Десислава Стоянова,
Коментари Харесай

Убиецът на рейнджърката Десислава застана пред съда! Ето какво решиха магистратите

Светослав Каменов, обвинен за убийството на красивата рейнджърка Десислава Стоянова, се изправи пред Апелативния съд в Пловдив. Магистратите решиха дали да изменят мярката му за неотклонение в по-лека, или да го оставят за постоянно в ареста, пише " Марица ".
Бившият рейнджър Светослав Каменов остава в ареста. Това реши Апелативен съд-Пловдив, като определението е окончателно. В съдебната зала бившият военнослужещ отрече да е убивал Десислава Стоянова. Неговата защита в лицето на адвокат Снежанка Попчева поиска по-лека мярка и заяви, че изводът на Окръжен съд, че Каменов е виновен в прибързан.
„ Разследващите не събират доказателства за неговата невинност. Няма доказателства и за умисъл и авторство. Каменов няма висящи дела и е реабилитиран по старите си присъди “, заяви адвокат Попчева.


Според прокурор Ясенка Шигарминова съдебният акт е обосноват. Каменов е бил обявен за издирване не за убийство, а по молба на близък, защото е бил изчезнал. След като се свързал с бившата си жена е казал, че е извършил нещо лошо. Поискал среща с бившия си баджанак, който е полицай и на него разказал, че убил жената и разкрил подробности кога е станало това и къде е скрил трупа. След това не е давал обяснения.
Мъжът е на 42 години, роден в Сопот, но живеел в района на Мездра. Осъждан е за неплащане на издръжка и за подаване на неверен сигнал, но е реабилитиран.
Каменов беше задържан на 6 декември край врачанското село Зверино, след като се е укривал няколко дни. Жертвата му е дала колата си за ремонт, а вместо това той я предал за скраб в автоморга и е взел парите. Жената е убита на 30 ноември.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР