Световната здравна организация (СЗО) оповести, че изследва възможна връзка между

...
Световната здравна организация (СЗО) оповести, че изследва възможна връзка между
Коментари Харесай

СЗО проучва възможна връзка между COVID-19 и болестта на Кавазаки при децата

Световната здравна организация (СЗО) оповести, че изследва възможна връзка между COVID-19 и болестта на Кавазаки, предаде БТА, позовавайки се на АФП.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 8059
Припомняме, форма на заболяване, близко до болестта на Кавазаки, наскоро причини първия смъртен случай на дете във Франция.

Във Франция почина дете с редкия синдром, свързан с COVID-19

" Първоначалните хипотези са, че този възпалителен синдром може да е свързан с COVID-19 ", заяви генералният директор на СЗО Тедрос Аданом Гебрейесус.

" Призоваваме всички медици по света да работят заедно с властите и СЗО, за да бъдат бдителни и да опознаят по-добре въпросния синдром у децата. От съществено значение е спешно да се изучат характерните особености на синдрома, за да се открие причинно-следствена връзка и да се представят начини на лечение ", добави той.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 8059  Карантината в Ню Йорк се удължава до 28 май Карантината в Ню Йорк се удължава до 28 май  Пет ваксини против COVID-19 са тествани върху хора в Китай Пет ваксини против COVID-19 са тествани върху хора в Китай  Тръм оптимист по отношение на имунизацията против ковид Тръм оптимист по отношение на имунизацията против ковид
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР