Първите два кабинета, където медицински екипи ще извършват прегледи на

...
Първите два кабинета, където медицински екипи ще извършват прегледи на
Коментари Харесай

Откриват ковид зони в ДКЦ 1 „Св. „Клементина“ и в ДКЦ „Чайка“ във Варна

Първите два кабинета, където медицински екипи ще извършват прегледи на хора със съмнения за зараза с Covid-19, ще бъдат разкрити в общинските ДКЦ 1 „ Св. „ Клементина “ и в ДКЦ „ Чайка “, съобщиха от дирекция „ Здравеопазване “ към Община Варна.

Пациентите ще се насочват към тези кабинети по преценка на личния лекар за клиничен преглед и/или за медико-диагностични изследвания.

Ковид зоната в ДКЦ „ Св. Клементина “ ще отвори на 14.11.2020 г. (събота), с работно време - всяка събота и неделя от 8 до 17 ч. В ДКЦ „ Чайка “ кабинетът ще отвори на 16.11.2020 г. (понеделник), с работно време от понеделник до петък, в часовия интервал от 10 до 14 ч. след предварително записване на телефон: 0888 738326.

В процес на разкриване са и ковид зони в ДКЦ 2 „ Свети Иван Рилски “, ДКЦ 3 „ Варна “ и ДКЦ 5 „ Св. Екатерина “.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 14854  Рекорден растеж на умрелите с COVID-19 в Русия Рекорден растеж на умрелите с COVID-19 в Русия  Ангелов: Лекарствата за бременните дами през днешния ден ще бъдат раздадени по аптеките Ангелов: Лекарствата за бременните дами през днешния ден ще бъдат раздадени по аптеките  Меренето на температура и следенето на признаци на обществени места пропущат доста случаи на COVID-19 Меренето на температура и следенето на признаци на обществени места пропущат доста случаи на COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР