Продължава изследването на заетите в социалните услуги на територията на

...
Продължава изследването на заетите в социалните услуги на територията на
Коментари Харесай

Изследват социалните работници за Covid-19 в Добрич

Продължава изследването на заетите в социалните услуги на територията на област Добрич, съобщават от Областния координационен щаб.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 8338
От направените до този момент проби не са установени положителни. И 13-те случая в областта на коронавирусна инфекция вече са дали по два отрицателни теста.

1829 станаха потвърдените случаи на COVID-19 у нас

Секретарят на Областния координационен щаб и директор на РЗИ Добрич д-р Светла Ангелова вече е провела работни срещи с управителите на хотели в курорта „ Албена “, на която са обсъдени противоепидемичните мерки, които трябва да бъдат прилагани, съобщава БНР.

Подготвя се и график на отварянето на хотелите, за да бъдат направени проверки на място. Поетапно от следващата седмица ще стартират проверки и в обектите по цялото крайбрежие на област Добрич, като там, където има нередности, ще се дават предписания за отстраняването им.

Във връзка с отварянето на детските заведения в тях също са предвидени проверки.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 8338  Само трима новозаразени с COVID-19 в Гърция за последния ден Само трима новозаразени с COVID-19 в Гърция за последния ден  Джузепе Конте похвали сънародниците си за тяхната дисциплинираност в битката с пандемията Джузепе Конте похвали сънародниците си за тяхната дисциплинираност в битката с пандемията  Колко коства пробата за ковид в Кърджали? Колко коства пробата за ковид в Кърджали?
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР