През изтеклото денонощие в Беларус са регистрирани 982 нови случая

...
През изтеклото денонощие в Беларус са регистрирани 982 нови случая
Коментари Харесай

Беларус регистрира близо по 1000 нови случая на коронавирус през последните два дни

През изтеклото денонощие в Беларус са регистрирани 982 нови случая с коронавирус, а предния ден ръстът е 984, съобщи днес беларуското министерство на здравеопазването, предаде ТАСС, цитирана от БТА.

По данни на ведомството общият брой установени носители на вируса в страната 103 295 (1,08 на сто от населението на страната). От началото на епидемията в Беларус са починали 998 души след усложнения заради COVID-19, включително трима вчера.

Въпреки съобщенията за втора вълна от инфекцията в бившата съветска република местните власти не предвиждат и сега въвеждането на карантина. В страната имаше масови прояви, включително спортни; състоя се и кампания за президентските избори, а в началото на юли президентът Александър Лукашенко обяви, че Беларус е победила заразата чрез проявените " политическо здравомислие и народна мъдрост ".

Беларуската информационна агенция БелТА съобщи днес, че Лукашенко е разпоредил да не бъдат приемани обратно на работа лекарите, заминали на работа в Полша. " Трябва да е ясно: заминал си, няма да се върнеш назад, там ще си работиш и изкарваш големите пари, заради които си заминал ", цитира БелТА беларуския президент.

ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 14490  Близо 14 200 чешки медици са се заразили от началото на пандемията Близо 14 200 чешки медици са се заразили от началото на пандемията  Щабът в Троян с послание към жителите поради рекордния брой болни от COVID-19 Щабът в Троян с послание към жителите поради рекордния брой болни от COVID-19  Санкции при отвод от действия по COVID-19 и в извънболничната помощ

Санкции при отвод от действия по COVID-19 и в извънболничната помощ
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР