През изминалото денонощие полицейски екипи са извършени 452 проверки за

...
През изминалото денонощие полицейски екипи са извършени 452 проверки за
Коментари Харесай

В Сливен са извършени 452 проверки за спазване на карантина на територията на областта

През изминалото денонощие полицейски екипи са извършени 452 проверки за спазване на карантина на територията на областта. Установен е един случай на нарушаване на карантината, образувано е досъдебно производство. Това съобщи регионалният говорител на Областната дирекция на МВР Първолета Мандинска.

При извършените проверки на места за обществено ползване и в градския транспорт, за спазване на противоепидемичните мерки, са съставени 77 акта.

ОДМВР-Сливен оказва пълно съдействие на институциите за спазване на въведените противоепидемични мерки във връзка с ограничаване разпространението на COVID-19.



От началото на епидемичната обстановка до момента от ОД на МВР са издадени над 1100 акта и съответните наказателни постановления към тях, съобщиха от областния кризисен щаб. В Сливен наказателните постановления са 783, Нова Загора - 85,

Котел - 213 и Твърдица - 60. Само 7 наказателни постановления са обжалвани пред съда, като за едно е потвърдено, а за останалите се чака съдебно решение.

Риск остава и струпването на хора. От институциите и обектите, които предоставят услуги, се очаква още по-голям контрол за осигуряване на физическа дистанция, използване на предпазни маски, задължително използване на дезинфектант на входа.

Очаква се по-строг контрол и в автобусите, особено в маршрутите от Сливен към малките населени места, посочват от областния щаб.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 14066  Властите с последни данни за COVID-19 след шоковото повишаване на случаите

Властите с последни данни за COVID-19 след шоковото повишаване на случаите  Проф. Асен Балтов: Бъдете по-дисциплинирани Проф. Асен Балтов: Бъдете по-дисциплинирани  Над 1,73 млн. са станали инфектираните в Африка Над 1,73 млн. са станали инфектираните в Африка
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР