През изминалото денонощие броят на заразените с новия коронавирус в

...
През изминалото денонощие броят на заразените с новия коронавирус в
Коментари Харесай

Броят на заразените с COVID-19 в Мексико достигна 11 633

През изминалото денонощие броят на заразените с новия коронавирус в Мексико се е увеличил с 1080, предаде ТАСС, като се позова на мексиканските здравни власти.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 6157
Общият брой на заразените с вируса в Мексико е вече 11 633.

Броят на потвърдените случаи днес е вече 11 633. От тях обаче само една трета, 4127, са активни. За изминалото денонощие от коронавирус починаха 99 пациенти, общият брой на смъртните случаи е вече 1069. Най-много заразени с вируса има в столицата Мексико - 3157.

Мексико регистрира първия случай на заразяване с коронавируса на 28 февруари, припомня ТАСС. Във вторник заместник-министърът на здравеопазването Уго Лопес-Гател заяви, че в Мексико е започнала третата вълна на разпространение на вируса, която се характеризира с голямо увеличение на броя на заразените.

Мексиканското правителство обяви на 30 март извънредно положение заради пандемията от коронавируса. В страната бяха преустановени всички дейности, които не са от първостепенна важност, допълва БТА.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 6157  Жертвите на ковид в Бразилия доближиха 3313 Жертвите на ковид в Бразилия доближиха 3313  Меркел е отворена за концепцията за огромен европейски оздравителен фонд, само че желае повече изясненост Меркел е отворена за концепцията за огромен европейски оздравителен фонд, само че желае повече изясненост  Чехия разгласи, че форсира проектите си за облекчение на ограничаващите ограничения Чехия разгласи, че форсира проектите си за облекчение на ограничаващите ограничения
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР