Президентът на САЩ Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен
Коментари Харесай

Доналд Тръмп направи гаф с ваксина

Президентът на САЩ Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския съобщи в Туитър, че ваксината на " Модерна " е одобрена и незабавно ще бъде транспортирана, макар че американската Федерална агенция по храните и лекарствата (ФДА) още не е обявила публично решението си, предаде Ройтерс.

" Ваксината на " Модерна " е одобрена с голямо мнозинство. Дистрибуцията ще започне незабавно ", написа Тръмп в Туитър.

ФДА и " Модерна " засега не са отговорили на запитванията на Ройтерс за коментар.

Вчера комисия от външни експерти на агенция се събра да обсъди ваксината на " Модерна " и подкрепи използването ѝ, но решение се очаква да бъде обявено най-рано днес.

Министърът на здравеопазването Алекс Азар заяви, че ако регулаторът даде зелена светлина за ваксината на " Модерна ", доставките ще започнат още през уикенда, предаде Асошиейтед прес. Предвидено е другата седмица да бъдат разпратени 5,9 милиона дози.

Ваксината на " Модерна " е " шокиращо ефективна ", заяви Азар и каза, че очаква да се ваксинира още другата седмица.

ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 16979  Здравният министър с нова заповед, обвързвана с медикаментите Здравният министър с нова заповед, обвързвана с медикаментите  В Стара Загора РЗИ затвори магазин за неспазване на противоепидемичните ограничения В Стара Загора РЗИ затвори магазин за неспазване на противоепидемичните ограничения  Още един европейски водач се оказа с COVID-19 Още един европейски водач се оказа с COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР