Президентът на САЩ Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен
Коментари Харесай

Доналд Тръмп подписа указа за спиране на имиграцията

Президентът на САЩ Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския подписа днес указ за временно спиране на имиграцията по време на коронавирусната епидемия, предаде Ройтерс.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 6074
,,Това ще гарантира, че безработните американци от всякакъв произход ще бъдат първи по ред за работни места при отварянето на икономиката ни ", заяви Тръмп на всекидневния брифинг в Белия дом, посветен на коронавируса.

Той каза също, че по този начин ресурсите на американската здравна система ще бъдат запазени за американците, заразени с патогена. Указът ще бъде в сила 60 дни, след което ще бъде преразгледан и евентуално удължен.

САЩ прекратяват за 60 дни приемането на имигранти

Президентът съобщи също така, че САЩ планират да изпратят 500 респираторни апарата на Франция, след което оборудване ще замине и за Испания и Италия, информират ТАСС и БТА.

,,Сега произвеждаме стотици хиляди апарати за изкуствено обдишване``, заяви Тръмп. По думите му САЩ в момента разполагат със стратегически резерв от около 10 000 респиратора.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 6074  Съединени американски щати регистрират 1738 нови жертви на ковид за денонощие Съединени американски щати регистрират 1738 нови жертви на ковид за денонощие  Южна Корея регистрира най-силното стесняване на стопанската система си от 2008 година Южна Корея регистрира най-силното стесняване на стопанската система си от 2008 година  В Китай са регистрирани 10 нови случая на COVID-19 В Китай са регистрирани 10 нови случая на COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР