Предлагам вместо да се лъжем днес, да намалим неистините. Затова,

...
Предлагам вместо да се лъжем днес, да намалим неистините. Затова,
Коментари Харесай

Мадлен Алгафари за ситуацията с коронавируса: Ако си позволим да посърнем, губим енергията си

Предлагам вместо да се лъжем днес, да намалим неистините. Затова, моля, изгасете телевизора! Можем да сме информирани за случващото се и без да се подлагаме доброволно на бомбардировката от негативни емоции. Това коментира психологът и писател Мадлен Алгафари.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 3629
" Ако си позволим да посърнем, губим енергията си. Понижената енергия е почва за разболяване! Не забравяйте: тялото следва душата! ", подчерта тв.

И препоръчва за четене книгата „ Смисълът в живота “ на Виктор Франкъл – австрийски прихиатър, попадал в няколко концлагера по време на Втората световна война.

Психолог: Българите имат здрава основа и надеждата ще ги съхрани в този труден период

" Наблюденията му показват, че не физическата, а душевната сила определя кои хора оцеляват в трудното. А приятел ветеринар – д-р Петър Дюлгерски – снощи ми каза, че и животинките повече боледуват в последните дни. Знаем колко са сетивни те към енергията на господарите си ", посочва още Алгафари.

По думите й имаме власт да променяме начина по който се чувстваме.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 3629  Ердоган повтори апела си към турците да стоят по домовете си и да съблюдават обществена отдалеченост Ердоган повтори апела си към турците да стоят по домовете си и да съблюдават обществена отдалеченост  Какво е положението на младия мъж от Кърджали, инфектиран с ковид? Какво е положението на младия мъж от Кърджали, инфектиран с ковид?  Експерти: Повечето шведи ще се заразят с ковид през април Експерти: Повечето шведи ще се заразят с ковид през април
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР