Португалия регистрира днес рекорден брой от 10 000 новозаразени с

...
Португалия регистрира днес рекорден брой от 10 000 новозаразени с
Коментари Харесай

Португалия регистрира рекорд от новозаразени с COVID-19, президентът на страната е под карантина

Португалия регистрира днес рекорден брой от 10 000 новозаразени с COVID-19 за последните 24 часа съобщиха здравните власти, а правителството призна, че болниците в страната са подложени на " огромен натиск ", съобщи БТА.

След като бе установено, че е контактно лице със заразен с коронавирус президентът на страната, консерваторът Марселу Ребелу де Соуза трябваше да се постави в самоизолация по-малко от три седмици преди първия тур на президентските избори на 24 януари, на които се смята до голяма степен за фаворит, съобщи канцеларията му.

Седемдесет и две годишният президент е бил в контакт в понеделник с човек от обкръжението си, който днес е дал положителен тест за коронавирус.

" Той е под превантивна карантина в очакване на указанията на здравните власти ", съобщи в комюнике президентската канцелария.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 17942  Крематориумите в Чехия не смогват на многото смъртни случаи от COVID-19 Крематориумите в Чехия не смогват на многото смъртни случаи от COVID-19  Италия сътвори лична ваксина против COVID-19 Италия сътвори лична ваксина против COVID-19  Германия не счита да забавя слагането на втората инжекция против COVID-19 Германия не счита да забавя слагането на втората инжекция против COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР