Полицията в Северна Македония арестува четирима души за трафик на

...
Полицията в Северна Македония арестува четирима души за трафик на
Коментари Харесай

Полицията в Северна Македония разби престъпна група за трафик на мигранти

Полицията в Северна Македония арестува четирима души за трафик на мигранти от Гърция през Северна Македония за Сърбия, предаде агенция МИА, цитирана от БТА.

Двама братя от югоизточния град Богданци са заподозрени като организатори на групата, която сътрудничела с хора от Гърция. Трафикантите взимали по 500 до 700 евро на човек.

Говорителят на вътрешното министерство Тони Ангеловски потвърди днес, че при операция на службата за борба с организираната престъпност в сътрудничество с други отдели на министерството на вътрешните работи са били арестувани четирима от шестте членове на групата, заподозрени в трафик на мигранти.

Той каза, че с помощта на гръцки трафиканти мигрантите били транспортирани на територията на Северна Македония в района на Стурмица, Гевгелия и Дойран. Там ги поемали членовете на групата, които ги превозвали с автомобил до района на Куманово и Липково, откъдето мигрантите се прехвърляли в Сърбия, за да продължат към страни от ЕС.

Прехвърляните мигранти били главно от Афганистан, Пакистан и Ирак.

При операцията полицията е обискирала няколко обекта и е иззела автомобил, мобилни телефони, пистолет и боеприпаси.
Всичко по тематиката: Мигрантска рецесия 136  Гърция упрекна десетки чиновници на НПО-та в шпионаж. Има и българи Гърция упрекна десетки чиновници на НПО-та в шпионаж. Има и българи  Англия възнамерява да отхвърля леговище на противозаконни мигранти Англия възнамерява да отхвърля леговище на противозаконни мигранти  Над 3000 мигранти потеглиха от Хондурас за Съединени американски щати и влязоха в Гватемала Над 3000 мигранти потеглиха от Хондурас за Съединени американски щати и влязоха в Гватемала
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР