По инициатива на държавния глава Румен Радев Румен Георгиев Радев

...
По инициатива на държавния глава Румен Радев Румен Георгиев Радев
Коментари Харесай

Радев събира НОЩ и здравни експерти, обсъждат изборите

По инициатива на държавния глава Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на в президентската институция започват консултации за предприемането на необходимите мерки за провеждането на справедлив и прозрачен изборен процес, който да гарантира правото на глас и здравето на българските граждани, съобщиха от президентския прессекретариат.

Първите срещи ще се проведат на 05 януари, вторник.

От 11.00 часа държавният глава ще се срещне с министъра на здравеопазването проф., доц. Ангел Кунчев  Ангел Кунчев Д-р Ангел Кунчев е роден в Симеоновград. Средното си образование е завършил в СОУ " Васил и проф. д-р Красимир Гигов.

От 13.00 часа президентът Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на ще разговаря с проф. д-р Радка Аргирова, Проф. д-р Андрей Чорбанов, д-р Александър Симидчиев.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 17788  Огромни опашки се извиха пред лабораториите за PCR проби в Русе Огромни опашки се извиха пред лабораториите за PCR проби в Русе  Шотландия наложи строга карантина през целия януари Шотландия наложи строга карантина през целия януари  Британският вариант на ковид бе открит и в Австрия Британският вариант на ковид бе открит и в Австрия
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР