Пациентът, който бе настанен на 3 април с двустранна пневмония

...
Пациентът, който бе настанен на 3 април с двустранна пневмония
Коментари Харесай

Излекуван от коронавирус бе изписан от белодробната болница в Троян

Пациентът, който бе настанен на 3 април с двустранна пневмония и положителна проба за коронавирус в Специализираната болница за активно лечение на белодробни болести в Троян, е изписан от лечебното заведение.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 5466
" Направените му два PCR теста са показала отрицателен резултат след лечението му ", съобщи управителят на болницата д-р Цветомила Дудевска, предаде БТА.

Втори случай на болен от COVID-19 в Троян и в Ловешка област

Тя поясни, че 44-годишният мъж от Троян ще бъде поставен под 28-дневна домашна карантина. След една седмица ще му се направи още една контролна графия, а след 28-ия ден ще има още един PCR тест, окончателен. В момента е в отлично общо състояние, няма никакви оплаквания.

Д-р Дудевска добави, че пациентът е бил лекуван съобразно приетото в България ръководство за лечение на усложнени случаи с COVID-19. Тя каза още, че трима от пациентите във Фтизиатричното отделение с двустранни пневмонии и съмнения за коронавирус, но с отрицателни проби, вече са изписани, а до два-три дни предстои изписването и на четвърти.

Вчера в болницата е приет млад пациент с пневмония и съмнения за COVID-19, но PCR тестът е показал отрицателен резултат.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 5466  Борисов: Целта е да ви запазя живи и здрави Борисов: Целта е да ви запазя живи и здрави  10,000 лева за кафе по време на карантина 10,000 лева за кафе по време на карантина  Как пандемията ще се отрази на фамилния бизнес?

Как пандемията ще се отрази на фамилния бизнес?
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР