Папа Франциск Франциск (на латински: Franciscus PP.), до избирането си

...
Папа Франциск Франциск (на латински: Franciscus PP.), до избирането си
Коментари Харесай

Папа Франциск увери в подкрепата си всички, които се борят с коронавируса

Папа Франциск  Папа Франциск Франциск (на латински: Franciscus PP.), до избирането си Хорхе Марио Берголио – римски папа от 13 март увери всички, които борят с COVID-19 и икономическите и социалните последици от коронавируса, че е до тях и ги подкрепя, предаде АП.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 10577
Говорейки днес от прозореца на жилището си, който гледа към площад " Свети Петър ", папата отбеляза, че пандемията не дава признаци да си отива.

Светият отец каза, че в мислите си е най-вече с онези, чиито страдания при пандемията се задълбочават допълнително от въоръжени конфликти.

Позовавайки се на резолюция, приета неотдавна от Съвета за сигурност на ООН, Франциск отново апелира за незабавно прекратяване на бойните действия в цял свят, което ще осигури мира и сигурността, необходими за доставянето на хуманитарна помощ.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 10577  Мъж от Ловеч с ковид си е отишъл във великотърновска болница Мъж от Ловеч с ковид си е отишъл във великотърновска болница  Белгия предложи да не се пътува в чужбина Белгия предложи да не се пътува в чужбина  88-годишен умря от ковид в МБАЛ-Смолян 88-годишен умря от ковид в МБАЛ-Смолян
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР