Още един лекар от Центара за спешна медицинска помощ в

...
Още един лекар от Центара за спешна медицинска помощ в
Коментари Харесай

Медик от Спешната помощ в София почина от COVID-19

Още един лекар от Центара за спешна медицинска помощ в София е починал след заразяване с COVID-19. За това съобщиха негови колеги, които изразиха дълбоката си скръб от загубата.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 10010
Д-р Юлиян Стамов е починалият медик. От Националната асоциация на СМП изказаха съболезнования на близките му

" Поклон пред д-р Юлиян Стамов, дългогодишен спешен медик. Ще ми липсва професионализма ти и срещите ни в спешното ", написаха колегите на починалия специалист.

Трогателнен пък бе постът на колежката му Венета Комитска:

" Днес загубихме още един лекар, колега, приятел и много добър човек, покосен от Ковид!
Сърцето ми е разкъсано от болка! Случи се!След реанимация на тежко болен пациент от Ковид преди седмица ;толкова бързо загина! Загубихме - Теб и твоето добро сърце! ".

Нови смъртни случаи заради COVID-19. Мъж и жена починаха в Стара Загора



Според последните данни общият брой на заразените от медицинския персонал е 424. Броят на лекарите, заразени с COVID-19, е 147, на медицински сестри - 155, на санитари - 73, на фелдшери - 5, на друг медицински персонал - 44.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 10010  Европейската комисия позволи продажбата на Европейската комисия позволи продажбата на " Ремдесивир " в Европейски Съюз  Увеличава се цената на клиничната пътека, по която се лекува COVID-19 Увеличава се цената на клиничната пътека, по която се лекува COVID-19  В Белград вкарват изключително състояние поради ковид В Белград вкарват изключително състояние поради ковид
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР