От понеделник, 4 май, се очаква значително смекчаване или пълно

...
От понеделник, 4 май, се очаква значително смекчаване или пълно
Коментари Харесай

Кафенетата и ресторантите в Сърбия подновяват работа от 4 май

От понеделник, 4 май, се очаква значително смекчаване или пълно отменяне на някои мерки срещу разпространението на коронавируса в Сърбия, въведени в рамките на извънредното положение, съобщава в. " Политика ".
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 6561
От 4 май ще започнат да работят кафенетата и ресторантите, при спазване на защитните мерки - задължително носене на маски в затворени помещения и спазване на дистанция на открито.

От понеделник ще бъдат позволени и спортни тренировки на групи на открито, а от 8 май ще бъдат възстановени градският, междуградският и железопътният транспорт.

Броят на смъртните случаи от COVID-19 в Сърбия достигна до 156

Планирано е и търговските центрове да започнат работа от 8 май, а детските градини и забавачките до 4 клас - от 11 май.

Възстановяването на въздушния транспорт е планирано за 18 май, отбелязва БТА.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 6561  Британците резервираха минута безмълвие в памет на здравните служащи, умряли в битката с ковид Британците резервираха минута безмълвие в памет на здравните служащи, умряли в битката с ковид  Актуализираха насоките за лекуване на COVID-19 в България Актуализираха насоките за лекуване на COVID-19 в България  Възползват ли се работодателите от пандемията с COVID-19? Възползват ли се работодателите от пандемията с COVID-19?
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР