От днес всекидневните брифинги на Националния оперативен щаб в Министерския

...
От днес всекидневните брифинги на Националния оперативен щаб в Министерския
Коментари Харесай

От днес по-кратки брифинги на Националния щаб за борба с коронавируса

От днес всекидневните брифинги на Националния оперативен щаб в Министерския съвет ще бъдат по-кратки.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 6249
Ген. Венцислав Мутафчийски и останалите членове на щаба ще говорят пред медиите в ограничено време - в интервала от 8.00 ч. до 8.30 ч.

Определянето на времеви рамки на брифингите се налага поради голямата заетост и многото ангажименти на членовете на Щаба във връзка с извънредното положение в България заради разпространението на COVID-19, се казва в съобщение от правителствената пресслужба.

Нов пик на заразени с COVID-19 у нас. Броят им вече е 1171

Междувременно броят на заразените с COVID-19 продъпжава да расте. Кривата върви нагоре и вече случаите са 1171 за изминалото денонощие.

Пред бТВ в четвъртък ген. майор проф. д-р Венцислав Мутафчийски коментира, че е изумен как има хора, които не приемат ситуацията насериозно. И подчерта отново, че трябва да пазим не само себе си, но и здравната система, която е притискана от заразата.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 6249  Шок в Боливия. Морбили плъзна в разгара на пандемията от ковид Шок в Боливия. Морбили плъзна в разгара на пандемията от ковид  Глобални дейности против ковид: Европейски Съюз стартира акция за задължения за дарения Глобални дейности против ковид: Европейски Съюз стартира акция за задължения за дарения  Близо половината от новозаразените в Италия са в домовете за обществени грижи Близо половината от новозаразените в Италия са в домовете за обществени грижи
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР