От днес в нашата област първа в страната започва да

...
От днес в нашата област първа в страната започва да
Коментари Харесай

В битката с COVID-19 - ето каква важна стъпка предприе Пловдив!

От днес в нашата област първа в страната започва да работи онлайн система за координация между Спешна помощ и болниците. Вчера направихме демонстрации и обучения на представители на всички болници, които приемат пациенти с коронавирус.

Програмата е поръчана от мен, изработена е напълно безплатно и ни е предоставена за ползване. Това съобщи областният управител на Пловдив Дани Каназирева.



" Платформата дава възможност във всеки един момент на денонощието да е ясно къде има свободни легла и колко са те - съответно за доказан коронавирус, за все още неустановен и такива за интензивно лечение. Надявам се системата да е полезна, но това зависи от своевременното и точно въвеждане на данните от страна на болниците. През първите дни информацията ще се дублира и на хартиен носител, а след това ще премине само на електронен път. Достъп до нея ще имат както болниците и Спешна помощ, така и Областният щаб, РЗИ и Министерството на здравеопазването ", обясни тя.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 14461  Индия записва над 50 000 случая на заразяване с ковид за последното денонощие Индия записва над 50 000 случая на заразяване с ковид за последното денонощие  Кметът на Рим е с ковид Кметът на Рим е с ковид  Удължават и стягат изключителните ограничения Удължават и стягат изключителните ограничения
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР