Оригиналността и изключителността на този автомобил от китайската компания QEV

...
Оригиналността и изключителността на този автомобил от китайската компания QEV
Коментари Харесай

Китайците показаха автомобил с много необичайна каросерия

Оригиналността и изключителността на този автомобил от китайската компания QEV Auto се крие в използването на т.нар. активна аеродинамика. В зависимост от скоростта елементите на " опашката " на тялото променят позицията си и заемат такава, която ще бъде оптимална в конкретната ситуация.

Екстериорът е разработен от Карлос Турон от небезизвестното ателие Bertone, който не само въплъщава законите на активната аеродинамика в метала, но и го подобрява допълнително с помощта на полупокрити задни колела и с, елементарно на пръв поглед, гигантско антикрило.
`Китайците

И въпреки че това са само данните на китайците, характеристиките на китайския суперавтомобил QEV Auto показват, че колата може да ускори до първите 100 км/ч за 2 секунди, а до 200 километра в час - за 4 секунди. В същото време не е посочено какъв е силовия тракт (хибриден или изцяло електрически).

Според разработчиците колата е подходяща както за писта, така и за използване по обществените пътища. Що се отнася до цената, обявената стойност е 1 милион юана (136 000 евро).
`Китайците

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР