Ограничителните ленти в големите паркове в София ще бъдат премахнати.

...
Ограничителните ленти в големите паркове в София ще бъдат премахнати.
Коментари Харесай

Премахват лентите в големите паркове в София. Хората се разхождат без притеснения

Ограничителните ленти в големите паркове в София ще бъдат премахнати. Очаква се това да стане днес следобен или утре.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 6992
Това ще даде още по-голяма свобода на столичани за разходка. Ще остане обаче забраната за сядане по пейки или игра на детските площадки.

Днес Южният парк в София беше пълен със семейства с деца.

Имаше и немалко пенсионери, които се радваха на възможността за излизане на въздух. Хубавото време също допринесе за настроението на разхождащите се. Проверка на Novini.bg показа, че масово хората се движат спокойно и без маски, изпълнявайки нарежданията да се движят в определен периметър.

С маски бяха предимно млади майки с колички.

Пешеходци изпълниха " Витошка "

В Южния парк на вход и изход имаше служители от общината, които упътваха прииждащите хора и отговаряха търпеливо на някои хора, които се интересуваха за организацията на разходките. Имаше и патрулка, като служителите на СДВР даваха нареждания да не се сяда на пейки. Двама конни полицаи пък предизвикаха усмивките на по-малките посетители.

Сн. Novini.bg

Междувременно здравният министър даде нареждане да отпадне забраната за посещения на национални и природни паркове и планини отпада.

Той е възложил на кметовете на общини и на областните управители да създадат необходимата организация за посещения на всички национални паркове, природни паркове, планини и други обособени места с паркова среда извън населените места.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 6992  Коронавирусът взе нова жертва у нас Коронавирусът взе нова жертва у нас  Германците се опасяват от фризьорските салони и след разхлабването на ограничаващите ограничения Германците се опасяват от фризьорските салони и след разхлабването на ограничаващите ограничения  Всички скърбят за доктор Иванова - първия доктор, който умря от ковид Всички скърбят за доктор Иванова - първия доктор, който умря от ковид
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР