Община Тервел възнамерява отново да освободи от дължимите наеми търговци,

...
Община Тервел възнамерява отново да освободи от дължимите наеми търговци,
Коментари Харесай

Община Тервел възнамерява отново да освободи търговци от наеми заради епидемията

Община Тервел възнамерява отново да освободи от дължимите наеми търговци, които ползват общински обекти и са преустановили дейността си в кризата, предизвикана от Covid-19.

Общинският съвет ще обсъди на предстоящото си заседание актуализирането на мярката, която сега ще подкрепи търговците, спрели работа в периода 27 ноември-21 декември. За срока на временните противоепидемични мерки предприемачите ще бъдат освободени и от такса " тротоарно право ".

Общината веднъж вече подкрепи бизнеса с опрощаване на наемите - в обявеното извънредно положение от 13 март до 13 май, припомня кметът Симеон Симеонов в доклад до Общинския съвет.

Заедно с това Симеонов коментира, че приходите в бюджета продължават да намаляват и общината като икономическа единица също търпи ограничения.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 16667  Ангела Меркел: Без алкохол на публични места! Ангела Меркел: Без алкохол на публични места!  Меркел разкри по кое време Европейски Съюз ще позволи използването на имунизацията на Пфайзер и Бионтех Меркел разкри по кое време Европейски Съюз ще позволи използването на имунизацията на Пфайзер и Бионтех  Шефът на университетската болница в Цюрих желае народен локдаун Шефът на университетската болница в Цюрих желае народен локдаун
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР