Няма нови положителни проби за коронавирус в огнището, регистрирано около

...
Няма нови положителни проби за коронавирус в огнището, регистрирано около
Коментари Харесай

Няма нови положителни проби за коронавирус в огнището, регистрирано около ТЕЦ Бобов дол

Няма нови положителни проби за коронавирус в огнището, регистрирано около ТЕЦ " Бобов дол ", съобщиха от Областния кризисен щаб.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 6361
Днес за анализ са пратени около 30 нови проби на близки и контактни при последните установени случаи.

Работник от ТЕЦ " Бобов дол " е с COVID-19

Към момента няма основания и за затваряне на топлоцентралата, казаха от щаба. От там увериха, че се извършва постоянна дезинфекция и се спазват всички изисквания.

С цел ограничаване на разпространението на вируса, предстои през следващите дни да бъде извършено мащабно тестване и на пътуващите по маршрута Кюстендил- Бобов дол. Очаква се да бъдат направени над 70 нови проби. Автобусите, пътуващи по линията, също редовно се дезинфекцират.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 6361  Турция обмисля да облекчи рестриктивните мерки за възрастните хора Турция обмисля да облекчи рестриктивните мерки за възрастните хора  Д-р Маджаров: Да пуснем децата на учебно заведение е все едно да излезем всички на открито Д-р Маджаров: Да пуснем децата на учебно заведение е все едно да излезем всички на открито  Скендер Сила, СЗО: Не е допустимо човек да е основал новия ковид Скендер Сила, СЗО: Не е допустимо човек да е основал новия ковид
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР