Няколко са държавите, които безспорно държат първенството по популярност като

...
Няколко са държавите, които безспорно държат първенството по популярност като
Коментари Харесай

Няколко държави, за които не сте предполагали, че имат страхотни плажове

Няколко са държавите, които безспорно държат първенството по популярност като плажни дестинации. В общи линии, колко по-островни и по-близо до екватора, толкова по-добре.

За доста туристи, идващи от Западна Европа или Северна Америка, е изненадващо, например да разберат, че страни като Турция или Черна гора имат хубави и доста посещавани плажове. Не и за нас, разбира се.

И все пак и по нашите географски ширини е интересно да разбием клишето за това къде можем да отидем да съберем малко тен. Ето няколко неочаквани предложения.

Китай
Бас държим, че не това е държавата, за която си помислихте, когато чухте думата „ плаж “. Но все пак това е огромна страна с много градове, планини и дълги плажни ивици в източната и южната част. Вярно е, че китайците не са най-големите любители на плажуването, но това не бива да ви заблуждава. Най-подходящите места за това са Бедахйе на север, където има дълги пясъчни ивици и чиста вода, островът Путуошан в близост до Шанхай, остров Саня в залива Ялонг и залива Саня, Вужизу (наричан „ китайските Малдиви “) или Тяня Хиджао – втората най-южна точна на страната.

Кои са останалите държави, за които вероятно не сте очаквали, че ще трябва да си сложите джапанки и кърпа в куфата - вижте на pochivka.blitz.bg!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР