Не се хвалим. Реалната оценка се вижда от числата. Намираме

...
Не се хвалим. Реалната оценка се вижда от числата. Намираме
Коментари Харесай

Здравният министър обясни какво ще стане, ако изтървем каишката на вируса

Не се хвалим. Реалната оценка се вижда от числата. Намираме се на 27 мято по заболеваемост в света, по смъртност на 11-то място. Доволни сме от резултатите. Това ни позволява да разхлабим мерките. Това заяви министърът на здравеопазването проф. д-р в предаването „ Панорама “ по БНТ.

Това постижение се дължи на усилията на много лекари и сестри, добави проф. Ангелов.

В България случаите на британския щам на COVID-19 са 33. Южноафрикански щам не сме установили. Случаите на британския щам нямат връзка помежду си, затова правим малки и внимателни стъпки по отпускане на мерките. Не вземаме прибързани и емоционални решения, подчерта той.

„ Разбирам притесненията на ресторантьорите, но най-важен е животът на хората. Не сме готови да започнем отново да губим човешки животи. Изразявам уважение към заетите в бранша. Възможността да бъдат отворени заведенията не можеше да стане след 18 февруари. Това не ги удовлетвори и взехме решение да е от 1-ви февруари. Ако изтървем каишката на вируса, заболеваемостта ще бъде по-страшна от преди “, предупреди министърът на здравеопазването.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 19089  Чехия затваря границите си за чужденци Чехия затваря границите си за чужденци  Славчо Велков се бори с COVID-19 във ВМА Славчо Велков се бори с COVID-19 във ВМА  Коя страна какви ваксини против COVID-19 е поръчала? Коя страна какви ваксини против COVID-19 е поръчала?
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР