Народният представител от ГЕРБ-Пазарджик Десислава Костадинова дари на МБАЛ „Професор

...
Народният представител от ГЕРБ-Пазарджик Десислава Костадинова дари на МБАЛ „Професор
Коментари Харесай

Депутатът от ГЕРБ Десислава Костадинова дари на болницата в Пещера защитни маски и облекла

Народният представител от ГЕРБ-Пазарджик Десислава Костадинова дари на МБАЛ „ Професор Димитър Ранев “ в Пещера защитни маски и облекла, закупени с лични средства. Дарението включва и защитни шлемове от най-висок клас и консумативи за тях.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 4826
Броят на предоставените на пещерската болница предпазни маски е 250, а на защитните облекла - 20, също с най-висок клас на защита. Дарението бе прието от старшата медицинска сестра на инфекциозното отделение Яна Якофова.



Отново със съдействието на Десислава Костадинова утре в МБАЛ Пазарджик ще бъдат доставени 30 защитни облекла за еднократна употреба.

На 7 април – Световния ден на здравето и професионален празник на здравния работник в България - общинските съветници от ГЕРБ-Пещера дариха възнагражденията си за месец март на болницата. Борис Гаджев от местния парламент пък закупи хранителни продукти, които бяха раздадени под формата на пакети в кв. „ Луковица “.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 4826  Смъртните случаи от ковид в Словения станаха 43, инфектираните са 1124 Смъртните случаи от ковид в Словения станаха 43, инфектираните са 1124  Д-р Ангел Пеев: Добре е да имаме шлемове Д-р Ангел Пеев: Добре е да имаме шлемове  Луфтханза губи 1 милион евро на час Луфтханза губи 1 милион евро на час
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР