Най-малко 11 членове на силите за сигурност на сирийския режим

...
Най-малко 11 членове на силите за сигурност на сирийския режим
Коментари Харесай

ИДИЛ уби 11 членове на сирийските сили за сигурност при засада в пустинен район

Най-малко 11 членове на силите за сигурност на сирийския режим са били убити днес при нападение на групировката " Ислямска държава " (ИД) в пустинен район, съобщава БТА, като се позова на неправителствена мониторингова организация.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 7461
Засадата била устроена срещу транспортни средства, превозващи войници и бойци от съюзени с тях милиции между град Ас Сухна, в източната част на централната провинция Хомс, и Аш Шула, в южната част на източната провинция Дейр аз Зор, съобщи Сирийският център за наблюдение на правата на човека.

Експлозии разтърсиха сирийска военна база в провинция Хомс

Има и ранени, някои от които са в тежко състояние. Сирийските държавни медии не съобщиха за нападението. Това е втора мащабна атака на ИД срещу сирийския режим в рамките на по-малко от един месец.

На 9 април 27 представители на силите за сигурност и техни съюзници загинаха при нападение на джихадистката групировка в покрайнините на пустинния град Ас Сухна, контролиран от сирийската армия.

В Сирия ИД поддържа свои " спящи клетки " в пустинята и редовно извършва атентати, освен че влиза в преки въоръжени сблъсъци, отбелязва Франс прес.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 7461  Кърджалийка, завърнала се от Англия, е с ковид Кърджалийка, завърнала се от Англия, е с ковид  Проф. Сергей Игнатов: COVID-19 се оказа стрес тест за всичко Проф. Сергей Игнатов: COVID-19 се оказа стрес тест за всичко  Църквите в Италия отварят за богомолци на 18 май Църквите в Италия отварят за богомолци на 18 май
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР