Най-добрият тенисист в света Новак Джокович и неговата съпруга Йелена

...
Най-добрият тенисист в света Новак Джокович и неговата съпруга Йелена
Коментари Харесай

Джокович дари 1 млн. евро за борба с коронавируса в Сърбия

Най-добрият тенисист в света Новак Джокович и неговата съпруга Йелена дариха един милион евро за покупка на респиратори и друго медицинско оборудване за борба с коронавируса в Сърбия, предаде агенция Бета.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 2820
" Това е много непредвидима и сериозна ситуация, от ден на ден положението се променя. За съжаление, расте броят на болните и затова Йелена, аз, моето семейство и целият екип на фондацията ни решихме да съберем информация и да установим как най-добре да дарим своите ресурси, знания, време, пари, за да помогнем за здравето на хората в Сърбия ", каза Джокович.

Лекар е починал вследствие на зараза с коронавирус в Сърбия

Тенисистът уточни, че дарението от един милион евро е предназначено за покупка на респиратори и друго животоспасяващо медицинско оборудване.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:



Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 2820  Датските служители бяха помолени да си вземат отпуск по време на карантината Датските служители бяха помолени да си вземат отпуск по време на карантината  Обявиха информация за здравето на английската кралица Обявиха информация за здравето на английската кралица  Нова машинация с дезинфектанти подлъга троянци Нова машинация с дезинфектанти подлъга троянци
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР