Мъжът на синоптичката на Нова тв Гергана Малкоданска - Александър

...
Мъжът на синоптичката на Нова тв Гергана Малкоданска - Александър
Коментари Харесай

Мъжът на Гери Малкоданска хвърли голяма бомба за синоптичката, сподели и най-голямата си болка

Мъжът на синоптичката на Нова тв Гергана Малкоданска - Александър Ковачев, проговори за себе си, за ада, през който минаха двамата по време на бременността й и разкри кога ще видим отново любимата му на екран в един много откровен разговор с Ива Софиянска-Божкова.
" Занимавам се с интериорен дизайн – къщи, домове, апартаменти, самолети, магазини... всичко. Учил съм дизайн. Всеки ден обаче се опитвам да научавам по нещо ново. Имам проекти във Великобритания, Германия, Италия,Франция и т.н. ", заяви той.
" Успехът е много крехко нещо. Много хора ни поверяват бизнеса си, домовете си. Получаваме постоянно похвали. Самочувствието ни обаче е доста крехко. Преди години казвах, че много искам да правя самолет – направих 3 самолета. Нямам нещо конкретно, което искам да правя. В последните няколко години работихме много извън България. За радост в последно време имаме и много работа тук и не се налага да пътувам толкова много ", заяви дизайнерът.

" Не помня как се запознахме с Гери. В социалните мрежи ли си писахме, в ресторант ли се видяхме, не помня. Човек на години съм. (смее се) Нещата между нас станаха много спонтанно, но беше любов от пръв поглед ", призна Ковачев.
" Не гледам много телевизия, сега гледам, но преди - не. Знаех за нея само, че е млада, красива и умна. Тя е съвършена съвкупност от много неща. Спечели ме с всичко. Тя наистина е уникален човек. Не знам да има недостатъци. Ние си помагаме и се учим един от друг. Нямам забележки към нея. Смятам, че тя е много рядък тип човек ", заяви той.
Според него от двамата тя по-ревнива. " Не виждам нито повод, нито причина или полза от ревността. Много обичаме да пътуваме. За моя радост Нова тв е точно до летището. Понякога й се налага да тръгне от медията 5-10 минути след ефир. ", заяви той и призна, че са сгодени, но от Гери зависи кога точно ще е сватбата.

През какъв ад са минали двамата, колко болка са понесли и каква бомба за синоптичката хвърли Ковачев, вижте на jenata.blitz.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР