Министърът на здравеопазването призова пред журналисти в Стара Загора към

...
Министърът на здравеопазването призова пред журналисти в Стара Загора към
Коментари Харесай

Министър Ангелов: Не може да забравим положените усилия и отново да се върнем в изходяща позиция

Министърът на здравеопазването призова пред журналисти в Стара Загора към разумен дебат на предстоящата среща с представителите на ресторантите, заведенията и нощните клубове, на която ще бъдат обсъдени възможни варианти за тяхното функциониране.

Здравният министър изтъкна, че днес вече не говорим за закъснели линейки и загубени човешки животи, за дефицит на легла в болниците, защото проблемите са били решени с добрата организация. По думите му резултатите са впечатляващи, но уроците не са научени от всички.



" Днес не може да забравим с лека ръка положените усилия и утре отново да се върнем в изходяща позиция ", посочи министърът.

От 4 февруари ще отворят врати училища, спортни зали и културни центрове, обяви министър Ангелов. При установено стабилизирано ниво на смъртност ще бъда остлабени още мерки. България води консервативна, но далновидна политика при овладяване на коронакризата, изтъкна още здравният министър.

повтори известната мисъл: " Народ, който не познава историята си, може да повтори грешките ", предаде БТА.

Той присъства на откриването на обновената Клиника по хематология в Университетската болница в Стара Загора.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 18817  Огнище на ковид в дом за възрастни в Гърция Огнище на ковид в дом за възрастни в Гърция  Мъж, преборил COVID-19, се имунизира против вируса и умря Мъж, преборил COVID-19, се имунизира против вируса и умря  Путин загатна за отхлабване на ограниченията Путин загатна за отхлабване на ограниченията
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР