Люксембург обяви ново затягане на мерките заради коронавирусната пандемия. То

...
Люксембург обяви ново затягане на мерките заради коронавирусната пандемия. То
Коментари Харесай

Заради коронавируса Люксембург затяга мерките след Коледа

Люксембург обяви ново затягане на мерките заради коронавирусната пандемия. То ще влезе в сила след Коледа, предаде Франс прес, цитирана от БТА.

От 26 декември ще бъде забранено придвижването между 21 ч. и 6 ч. Сега беше забранено придвижването между 23 ч. и 6 ч. Училищата ще останат затворени след коледната ваканция, изтичаща на 3 януари, тоест от 4 до 10 януари. Визитите по домовете се ограничават до двама души, които не са част от домакинството.

Люксембург има 1189 случая на зараза на 100 000 души за последните 14 дни. По този показател страната е на трето място в ЕС след Хърватия и Литва.

На 28 декември в Люксембург започва кампания за ваксиниране и приоритет ще бъде даден на медицинския персонал.

Жертвите на Ковид-19 в Люксембург от началото на пандемията са 450.

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 17149  Ивайло Калфин: В България пари има, само че не се знае по какъв начин да се похарчат Ивайло Калфин: В България пари има, само че не се знае по какъв начин да се похарчат  Борисов: България е в цялостна подготвеност да посрещне първите ваксини Борисов: България е в цялостна подготвеност да посрещне първите ваксини  Саудитска Арабия, Кувейт, Оман и Израел затварят границите си поради новия вариант на ковид Саудитска Арабия, Кувейт, Оман и Израел затварят границите си поради новия вариант на ковид
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР