Любители на конспирациите откриха изоставена военна база на Антарктида. Създателите

...
Любители на конспирациите откриха изоставена военна база на Антарктида. Създателите
Коментари Харесай

Блогъри се натъкнаха на нещо сензационно под ледовете на Антарктида

Любители на конспирациите откриха изоставена военна база на Антарктида. Създателите на Youtube канала thirdphaseofmoon Блейк и Брет Казънс твърдят, че са попаднали на находката си, след като са анализирали повърхността на континента с помощта на карти на Гугъл Earth.

След като свалили няколко „ слоя” от картата на местността, те забелязали редица удължени предмети с неизвестен произход, някои от които излъчвали червена светлина. Според блогърите базата може да е била част от цял град, погребан под дебел слой сняг и лед.

Любопитен извод за наличието на подводен тунел, който свързва Антарктида с Австралия, пък е направил създателят на канала Disclose Screen Нийл Евънс. Той е отстранил слоят вода от картите и се е натъкнал на стотици прави линии, които според него идват от ледения континент.



„ Ние виждаме какво всъщност се намира на морското дъно или под него. Можем да кажем само едно – природата не създава прави линии”, категоричен е Евънс.

Друг любител на конспирациите пък заявява, че на Антарктида има много странен обект, който може да бъде както пирамида, построена от представители на древна цивилизация, така и разбила се летяща чиния.

Теорията за древни пирамиди на ледения континент се подкрепя и от писателя Майкъл Сала.



Той смята, че съоръженията, аналогични на тези, построени от древните египтяни и маите, са служили като станции, които излъчват енергия за космическите кораби на извънземните.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР