Култовото шоу Господари на ефира няма да продължи да бъде

...
Култовото шоу Господари на ефира няма да продължи да бъде
Коментари Харесай

Бомба в БЛИЦ! Стана ясно какво ще се случи с "Господари на ефира"!

Култовото шоу " Господари на ефира " няма да продължи да бъде излъчвано по Нова телевизия, научи ексклузивно БЛИЦ от два независими източника.

От началото на годината предаването не върви в ефир, защото се водят тежки преговори за продължаването на договора му. „ Продължаваме преговорите с всички възможни и желаещи „ Господари на ефира” телевизии. Интересът е голям дори и от по-малки телевизии, въпросът е да видим с кого ще се разберем в крайна сметка”, заяви наскоро пред БЛИЦ продуцентът Джуди Халваджиян.

Първо в БЛИЦ! Джуди Халваджиян разкри кога започват " Господари на ефира "

Медията ни узна, че шоуто, което се радва на рекордно висок рейтинг, няма да стартира в телевизията, в която до сега се подвизаваше. Причината е неяснотите около собствеността на медията.



Припомняме, че юли месеца миналата година Комисията за защита на конкуренцията (КЗК) забрани придобиването на „ Нова Броудкастинг Груп “ от компанията на чешкия магнат Петер Келнер. Така че в момента не е много ясно кой ще е новият собственик на телевизията.

Пече се сензационна рокада, свързана с " Господари на ефира "?! Джуди Халваджиян проговори пред БЛИЦ!

Тази несигурност е била основната причина " Господари на ефира " да тръгне по нов път. Шоуто е едно от най-гледаните в страната, като освен със забавни скечове, се отличава и с разследвания за безумията, които се случват в страната.

БЛИЦ научи, че предаването е апетитна хапка за няколко телевизии, които вече се облизват да се преборят с конкуренцията.

Явор БЕЛЧЕВ, БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!


Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР