Кризата с коронавируса не се управлява експертно. Това заяви по

...
Кризата с коронавируса не се управлява експертно. Това заяви по
Коментари Харесай

Кризата с коронавируса не се управлява експертно, според Мирослав Нанков

Кризата с коронавируса не се управлява експертно.

Това заяви по БТВ бившият здравен министър Мирослав Ненков  Мирослав Ненков Мирослав Ненков е роден на 15 март 1969 г. в град София. Завършил е специалност.

Той е категоричен, че напрежение между лекари и ресторантьори няма.

„ Няма противопоставяне. На лекарят му е все едно пациентът, който умира от коронавирус, къде се е заразил. Той иска да го излекува. За колегите ми е все едно къде са се заразили пациентите. За тях е проблем, когато станат много болните “, коментира Ненков.

Той предложи радикална идея за разрешаване на здравната криза.

Бих казал на хората – няма мерки, правете каквото искате. Заразата се предава по въздушно-капков път, трябва да носите маски, трябва да си миете ръцете. Моята теза е, че всеки един човек носи персонална отговорност за своето здраве. Нито личният лекар, нито най-големият професор, нито министърът, нито премиерът отговарят за моето или за нашето здраве, категоричен е Ненков.

„ Тази криза не се управялва експертно, тя се управлява и много политически. “, каза Ненков.

По адрес на здравния министър, предшественикът му го определи като „ горкия “. „ Много лош период му се падна да е министър “, коментира Ненков.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 19119  Експертите от СЗО посетиха пазара в Ухан Експертите от СЗО посетиха пазара в Ухан  Съединени американски щати се отхвърлиха да имунизират пандизчиите в Гуантанамо Съединени американски щати се отхвърлиха да имунизират пандизчиите в Гуантанамо  Алжир стартира акция за имунизация против коронавирус Алжир стартира акция за имунизация против коронавирус
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР