Кремъл определи днес като неприемливи неоснователните твърдения, че новият коронавирус

...
Кремъл определи днес като неприемливи неоснователните твърдения, че новият коронавирус
Коментари Харесай

Кремъл: Неприемливи и неоснователните са твърдения за изкуствен произход на коронавируса

Кремъл определи днес като неприемливи " неоснователните твърдения ", че новият коронавирус има изкуствен произход, предаде Ройтерс.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 6018
Учените и експертите все още не разполагат с необходимата информация, за да определят природата на вируса, каза Дмитрий Песков, прессекретарят на руския президент Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През.

По-рано президентът на САЩ Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския каза, че неговата администрация се опитва да установи дали коронавирусът не е започнал да се разпространява от лаборатория в Ухан. Той направи този коментар след появилите се твърдения, че вирусът може да е бил синтезиран в лаборатория в централния китайски град или че е " избягал " от там.

Разкриха защо руските лекари стават жертви или носители на COVID-19

Подкрепяният от китайската държава Ухански институт по вирусология отрече тези хипотези.

Вчера Световната здравна организация заяви, че според всички налични данни новият коронавирус е тръгнал от животни в Китай в края на миналата година и не е бил манипулиран, нито е бил синтезиран в лаборатория.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 6018  Община Лозница уголемява обсега на патронажната грижа Община Лозница уголемява обсега на патронажната грижа  Европейски Съюз към момента не употребява рекомендациите на СЗО по какъв начин да се броят жертвите на COVID-19 Европейски Съюз към момента не употребява рекомендациите на СЗО по какъв начин да се броят жертвите на COVID-19  Вирусолог предвижда по кое време най-рано ще има ваксина против COVID-19 Вирусолог предвижда по кое време най-рано ще има ваксина против COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР