Командирът на Военновъздушните сили (ВВС) ген. Димитър Петров e с

...
Командирът на Военновъздушните сили (ВВС) ген. Димитър Петров e с
Коментари Харесай

Командирът на ВВС ген. Димитър Петров e с COVID-19

Командирът на Военновъздушните сили (ВВС) ген. Димитър Петров e с COVID-19, потвърди министърът на отбраната Красимир Каракачанов  Красимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността.

Военният министър си е направил един тест за COVID-19, който е отрицателен.

„ В петък на празника на ВВС бяхме заедно с командира на Военновъздушните сили и други колеги. И тъй като съм бил в контакт с ген. Петров по препоръка на шефа на ВМА ген. Венцислав Мутафчийски  Венцислав Мутафчийски Венцислав Методиев Мутафчийски е български лекар, офицер, генерал-майор, професор. Роден е на 20 до втория тест в четвъртък-петък съм под карантина “, уточни Каракачанов пред БТВ.



В събота ген. Петров не се е почувствал добре и се е изследвал за коронавирус.

В неделя е излязъл положителният резултат и е предупредил всички, които са били в контакт с него по време на празника. В петък на празника на ВВС присъства и президентът Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на. Контакт със заразен с коронавирус е причината Радев да прекрати предсрочно посещението си в Талин. Това става ясно от пост във „ Фейсбук “ на президента на Естония Керсти Калюлайд.

По-късно от президентството съобщиха официално: „ Президентът Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на няма контакт с лице с установен към конкретния момент положителен резултат от тест за коронавирус. По време на посещението на държавния глава в Талин на българската делегация не е налагана карантина. Още на първия ден от пристигането на българската делегация в Талин на президента Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на е направен тест за коронавирус, който е отрицателен “.

Eile toimunud kolme mere algatuse tippkohtumist saab lugeda igati kordaläinuks. Bulgaaria presidendi Rumen Radeviga...
Публикувахте от в Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 13542  Урсула фон дер Лайен управлява Европейска комисия от Германия Урсула фон дер Лайен управлява Европейска комисия от Германия  718 инфектирани с ковид и 20 умряли за денонощие в Босна и Херцеговина 718 инфектирани с ковид и 20 умряли за денонощие в Босна и Херцеговина  Кметът на Ловеч благодари на здравния министър за поддръжката, връчи му кристал със знаците на града Кметът на Ловеч благодари на здравния министър за поддръжката, връчи му кристал със знаците на града
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР