Коалицията е съставена за общо участие за изборите за 44-о

...
Коалицията е съставена за общо участие за изборите за 44-о
Коментари Харесай

Симеонов се изнерви: Не съм изрод, човекомразец или звяр, виждам, че тези деца имат физически недъзи!

Коалицията е съставена за общо участие за изборите за 44-о народно събрание. Тя ще съществува, докато това споразумение съществува, въпреки че има много недоразумения. Това заяви след извънредна среща на " Обединени патриоти " лидерът на НФСБ Валери Симеонов.

" За наша изненада днес нашият партньор не дойде. Писахме есемеси, но ни отговориха, че няма да дойдат ", добави той.

" Напоследък са направени доста атаки към мен. Днешното заседание показа, че коалицията съществува. Това, че не е присъствал единият партньор, нищо не значи. Това надявам се е засега. Ние пак ще поканим Сидеров, за да дискутираме има ли проблеми и, ако да - как да ги решим. ГЕРБ нямат вина за нашите проблеми. Редно е да си решаваме вътрешно проблемите. Няма проблем, който да не може да бъде решен ", смята Симеонов.

" Нещата не стоят така - него ще го махнем като председател, а той мен ще махне като вицепремиер. Не е това. Председателството на групата е въпрос на решението на групата. Взима се с мнозинство. Ние не сме нарушили нашето споразумение помежду си и не сме нарушили това за коалиционно управление на ГЕРБ и Обединени патриоти ", добави лидерът на НФСБ.

" Не знам кога ще се събере голямата коалиция. Не знам как ще гласува " Атака " на вота за недоверие ", каза още той.

" До момента не съм влизал в обяснителен режим от чисто тактически подбуди. Вчера за първи път ви запознах с целия текст, който съм произнесъл. В него упрекът не е към децата. Валери Симеонов не е изрод и има очи на главата си. Много добре се вижда, че част от децата имат физически недъзи. Нима някой от вас мисли, че съм такъв изрод и човекомразец, че ще кажа, че тези деца не са болни. Четете внимателно какво съм казал. Казвам, че майките ги представят за болни, а ги държат на пек и на дъжд. Аз не съм звяр и виждам много добре какви са нещата. Не исках да се обяснявам, защото хората, като чуят внимателно какво съм казал, ще им стане ясно ", заяви той.

" Вадите две фрази - " кресливи майки " и добавяте " на уж болни деца ". Аз това не съм го казал. Още от сутринта телевизиите започнаха с този надпис. Аз не съм казал точно това. Между тези две неща има 13 думи. Мога ли да кажа аз, че тези деца, с видими изкривявания и деформации, че се преструват ", каза Симеонов и добави, че няма защо да се извинява, че не е правилно разбран.

" Извинете, че не ме разбрахте правилно и се подлъгахте по една кампания ", каза той.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР