Кметът на Ню Йорк Бил де Блазио призова жителите на

...
Кметът на Ню Йорк Бил де Блазио призова жителите на
Коментари Харесай

Кметът на Ню Йорк призова жителите на града да покриват лицата си

Кметът на Ню Йорк Бил де Блазио призова жителите на града да покриват лицата си, когато излизат от дома си, съобщи Франс прес.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 3866
" Може да е с шал, с нещо, което сте направили у дома си, с бандана ", каза той на пресконференция. " Не е нужно да е с професионална маска ".

" Не искаме да използвате маските, от които имат нужда хората от спешна помощ и лекуващият персонал ", добави кметът.

Само в Ню Йорк са починали 1562 души от началото на пандемията, а 50 000 души са се заразили с коронавирус.
Бил де Блазио каза, че покриването на лицето е по препоръка на Центровете за контрол и превенция на заболяванията, националната здравна служба на САЩ.

Правителството на Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския се очаква да насърчи американците да носят маски или аксесоари, покриващи лицата им, предаде БТА, цитирайки ДПА.

Вицепрезидентът Майк Пенс  Майк Пенс Майкъл Ричард " Майк " Пенс е настоящият вицепрезидент на САЩ и каза, че Центровете за контрол и превенция на заболяванията ще издадат официална препоръка през следващите дни.

Дебора Бъркс, координаторката на оперативния щаб на Белия дом за борба с коронавируса, каза обаче, че маските не бива да дават на хората илюзорно чувство за сигурност.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 3866  Словения одобри пакет от 3 милиарда евро за стимулиране на стопанската система Словения одобри пакет от 3 милиарда евро за стимулиране на стопанската система  Световната банка е подготвена да отпусне до 160 милиарда $ за справяне с последствията от пандемията Световната банка е подготвена да отпусне до 160 милиарда $ за справяне с последствията от пандемията  Перу вкара обособени дни за излизане на мъже и дами като мярка за битка с COVID-19 Перу вкара обособени дни за излизане на мъже и дами като мярка за битка с COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР