Испанският оперен певец Пласидо Доминго е бил приет в болница

...
Испанският оперен певец Пласидо Доминго е бил приет в болница
Коментари Харесай

Пласидо Доминго влезе в болница заради усложнения от коронавируса

Испанският оперен певец Пласидо Доминго е бил приет в болница в мексиканския курорт Акапулко заради симптоми на коронавирус.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 3032
Известният тенор бе приет по спешност в лечебното заведение след възникнали усложнения заради COVID-19. Мексиканските медии уверяват, че състоянието му за момента е ``стабилно`` и вече е преодолял най-критичната фаза, вървейки към своето възстановяване. Въпреки това известният изпълнител, който бе обвинен в сексуални посегателства от няколко жени, ще остане под лекарско наблюдение и през следващите няколко дни, информира испанския ежедневник ``La Vanguardia``.

Припомняме, че преди около седмица 79-годишният Доминго използва профила си във ``Фейсбук``, за да призне пред многомилионните си почитатели, че е дал положителна проба за COVID-19, след като е развил кашлица и висока температура.

Пласидо Доминго: Дадох положителна проба за коронавирус

По информация на пресата в Мексико тенорът се е заразил по време на празненство в щата Халиско, където участвал като изпълнител.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 3032  Детройтският интернационален автосалон бе отсрочен с една година поради ковид Детройтският интернационален автосалон бе отсрочен с една година поради ковид  Словения заяви за първи случай на инфектиран с ковид пандизчия Словения заяви за първи случай на инфектиран с ковид пандизчия  Промяна: Брифингите на Националния действен щаб ще са в 8 часа сутринта Промяна: Брифингите на Националния действен щаб ще са в 8 часа сутринта
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР