Искам да отправя апел към хората - да не се

...
Искам да отправя апел към хората - да не се
Коментари Харесай

Кметът на Търговище с апел: Поне за 10 дни си стойте вкъщи и спазвайте мерките

" Искам да отправя апел към хората - да не се посещават нощни заведения, да не се събират на големи групи и да се ограничат поне за две седмици семейните тържества, защото така се заразяват хората ", заяви пред БНР кметът на общината Дарин Димитров.

Областният управител на Търговище Митко Стайнов информира, че за момента не се обсъжда вероятността от понеделник всички училища да преминат на дистанционно обучение.

Припомняме ви, че вече е открита дарителска сметка за закупуване на консумативи е открита в Многопрофилната болница в Търговище.

В областта през изминалото денонощие са установени нови 45 случая, 35 от които са на територията на община Търговище. Втори ден са затворени за дезинфекция две от най-големите училища, а обучението се извършва в електронна среда.




Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 13349  Чехия и Украйна записаха рекорден брой нови случаи на COVID-19 Чехия и Украйна записаха рекорден брой нови случаи на COVID-19  Доц. Кунчев: Нещата са ясни – COVID-вълната върви нагоре Доц. Кунчев: Нещата са ясни – COVID-вълната върви нагоре  Служител на РЗИ- Смолян е измежду новите положителни за COVID-19 Служител на РЗИ- Смолян е измежду новите положителни за COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР