Интубираха мъжа с коронавирус от Кайт къмпинг Градина”. Състоянието на

...
Интубираха мъжа с коронавирус от Кайт къмпинг Градина”. Състоянието на
Коментари Харесай

Влоши се състоянието на заразения с COVID-19, почивал на къмпинг край Созопол

Интубираха мъжа с коронавирус от " Кайт къмпинг Градина”. Състоянието на 41-годишният мъж от София, който беше настанен преди три в бургаската болница с диагноза COVID-19 тази сутрин се е влошило, съобщи за Нова телевизия директорът на РЗИ-Бургас д-р Георги Паздеров.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 9240
Към момента заразеният мъж е в Инфекциозната болница в Бургас.

Заразеният с COVID-19, почивал на къмпинг край Созопол, е на кислородна вентилация

Той няма придружаващи заболявания.

Мъжът се почувствал зле и негов съсед по каравана го води в болница. Оказва се, че има COVID-19. Той не е контактувал с никого, бил е сам в караваната си. Софиянецът се е почувствал неразположен в София и е решил да се лекува на чист въздух.

Мъжът, закарал в болница заразеният с коронавирус, е под карантина в караваната си. Ще му бъде направен тест, след като се дезинфекцират и двете каравани.

Засега не се предвижда затваряне на целия къмпинг. Извършена е основна дезинфекция.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 9240  14 нови случая на COVID-19 са доказани в Пазарджишка област 14 нови случая на COVID-19 са доказани в Пазарджишка област  Прокуратурата ревизира дали лекарката с COVID-19 в Кърджали е укрила информация Прокуратурата ревизира дали лекарката с COVID-19 в Кърджали е укрила информация  Съпругата на украинския президент е с Covid-19 Съпругата на украинския президент е с Covid-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР