Израелският премиер Бенямин НетаняхуБенямин Нетаняху е роден на 21 октомври

...
Израелският премиер Бенямин НетаняхуБенямин Нетаняху е роден на 21 октомври
Коментари Харесай

Нетаняху иска изследването за коронавирус да не отнема повече от 12 часа

Израелският премиер Бенямин Нетаняху  Бенямин Нетаняху Бенямин Нетаняху е роден на 21 октомври 1949 г. в Тел Авив, Израел. Той е израелски политик и каза днес, че целият процес по изследването за коронавирус - от подаването на заявление за тестване до получаването на резултата - трябва да бъде скъсен до 12 часа, предаде БТА.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 9851
Също така не бива да отнема повече от 48 часа да се разбере с кого е бил в контакт през последните 14 дни човек, при когото се докаже инфекция, добави Нетаняху в комюнике.

Израел подписа с биотехнологичната компания " Модерна " договор за ваксина за COVID-19

Израел бързо наложи строги мерки за борба с коронавируса в средата на март, което доведе до относително малко заразени и смъртни случаи. Но също толкова бързо отмени ограничителните мерки, заради което новите зарази се ускоряват от края на май.

По данни на здравното министерство в Израел има установени 23 497 случая, а 318 души са починали.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 9851  Проф. Георги Момеков: Не мисля, че скоро ще има лекарство, което да лекува ковид Проф. Георги Момеков: Не мисля, че скоро ще има лекарство, което да лекува ковид  Епидемиолог: Антителата не обезпечават цялостна отбрана от повторна болест Епидемиолог: Антителата не обезпечават цялостна отбрана от повторна болест  Индия заяви за близо 20 000 нови случаи на болест от ковид за денонощие, откакто усили тестванията Индия заяви за близо 20 000 нови случаи на болест от ковид за денонощие, откакто усили тестванията
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР