Израелските медици регистрираха през последното денонощие 2036 заразени с новия

...
Израелските медици регистрираха през последното денонощие 2036 заразени с новия
Коментари Харесай

Израел регистрира над нови 2000 случая на COVID-19 за денонощие

Израелските медици регистрираха през последното денонощие 2036 заразени с новия коронавирус, с които общият им брой в страната достигна 351 004.

Това съобщи днес здравното министерство на еврейската държава, предаде ТАСС.

В деветмилионната страна получават лечение общо 15 716 инфектирани, 318 от които са в тежко състояние, а 100 - на апаратно дишане. От началото на пандемията в Израел са починали 2934 пациенти с COVID-19.

През октомври и ноември Израел смекчи карантината, въведена първоначално на 18 септември и само след седмица втвърдена до тотална. Отново работят търговските центрове, пазарите и музеите, освен тези в " червените зони " с повишена коронавирусна опасност. В началото на декември обаче броят на заразените за денонощие отново започна да надхвърля 1000, което тревожи властите.

Днес се предвижда кабинетът да обсъди нови ограничения за осемдневния юдейски празник Ханука, който ще продължи от 10 до 18 декември, и за новогодишните празници.

ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 16547  Удължиха изключителното състояние в Чехия до 23 декември Удължиха изключителното състояние в Чехия до 23 декември  Жена с COVID-19 e родила в болничното заведение в Силистра Жена с COVID-19 e родила в болничното заведение в Силистра  Ген. Мутафчийски удостовери за четирима наново инфектирани с COVID-19 медици

Ген. Мутафчийски удостовери за четирима наново инфектирани с COVID-19 медици
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР