Известният онколог и хирург порф. д-р Иван Гаврилов направи дарение

...
Известният онколог и хирург порф. д-р Иван Гаврилов направи дарение
Коментари Харесай

Топ онколог дари картини и книги на ОД на МВР - Монтана за приноса и в борбата с COVID-19

Известният онколог и хирург порф. д-р Иван Гаврилов направи дарение от картини, книги и музикални дискове на Областната дирекция на МВР в Монтана за приноса ѝ в борбата с коронавируса, съобщават от дирекцията.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 8201
Картините са с образите на Васил Левски, нарисуван от Ставри Калинов и на Архангел Михаил, нарисуван от Пламена Лесидренска от Троян.

Близо четвърт милион лева са постъпилите дарения в кампанията „ За героите в бяло “

Част от дарението е карта на България от 1870 година, когато е създадена Българската екзархия. Книгите проследяват борбата за освобождение от турско робство и малко известни факти от политическото устройство на света.

В повещението проф. Гаврилов пише: " Дар в прослава на Бога с молба да закриля в здраве полицията на Монтана за стоицизма в борбата с пандемията COVID-19 ".










Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 8201  Дания поведе излизането от карантината Дания поведе излизането от карантината  Норвегия заяви за 8257 заболели от COVID-19, Финландия - за 6399 Норвегия заяви за 8257 заболели от COVID-19, Финландия - за 6399  Румъния записва нови 155 случая на COVID-19 Румъния записва нови 155 случая на COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР