Здравното министерство на Испания обяви днес, че броят на починалите

...
Здравното министерство на Испания обяви днес, че броят на починалите
Коментари Харесай

В Испания отчетоха втори пореден ден само с един смъртен случай от COVID-19

Здравното министерство на Испания обяви днес, че броят на починалите от COVID-19 за втори пореден ден се е увеличил с един случай за денонощие и е достигнал общо 27 119, предаде Ройтерс.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 8655
Това става, след като испанските власти въведоха нова прецизна методология за отчитане на заразените и починалите. През последните седем дни има само 38 смъртни случая от респираторното заболяване, а от началото на епидемията са диагностицирани 237 906 заразени с коронавируса, сочат данните на министерството.

Само един починал сред заразените с коронавирус за денонощие в Испания

Правителството е предупредило, че числата може да претърпят промяна със задна дата в хода на прилагането на новата методология за отчитане.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 8655  Ебола, свински грип или ковид е най-смъртоносен? Отговорът на доцент Чорбанов от Българска академия на науките ще ви изненада! Ебола, свински грип или ковид е най-смъртоносен? Отговорът на доцент Чорбанов от Българска академия на науките ще ви изненада!  И Шотландия стартира облекчение на карантинните ограничения И Шотландия стартира облекчение на карантинните ограничения  Урсула фон дер Лайен разкри какъв брой евро ще е належащо за основаването на ваксина против COVID-19 Урсула фон дер Лайен разкри какъв брой евро ще е належащо за основаването на ваксина против COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР