Един-единствен нов случай на заразяване с новия коронавирус е потвърден

...
Един-единствен нов случай на заразяване с новия коронавирус е потвърден
Коментари Харесай

Само един нов случай на коронавируса в Словакия през последното денонощие

Един-единствен нов случай на заразяване с новия коронавирус е потвърден в Словакия през изминалото денонощие. Това съобщи днес националното радио, като се позова на министерството на здравеопазването, предадоха БТА и ТАСС.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 8378
В последно време дневният ръст на заразените в Словакия не надвишава 10.

Освен това през последното денонощие в страната няма нито един починал от Ковид-19 - заболяването, причинявано от коронавируса.

Досега в Словакия, с население от 5,4 милиона души, са регистрирани 1503 заразени, 28 от които са починали. Възстановилите се от вируса наброяват 1256. В страната са били тествани 154 529 човека.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 8378  Отрицателни са тестванията на медицинския личен състав, контактувал с умрелия от Коронавирус - 19 пациент в МБАЛ - Търговище Отрицателни са тестванията на медицинския личен състав, контактувал с умрелия от Коронавирус - 19 пациент в МБАЛ - Търговище  Три деца са излекувани от COVID-19, потвърдиха от РЗИ-Видин Три деца са излекувани от COVID-19, потвърдиха от РЗИ-Видин  Лабораторен екип тества импровизирано ваксина против COVID-19 върху себе си Лабораторен екип тества импровизирано ваксина против COVID-19 върху себе си
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР