Европейската агенция по лекарствата даде положително становище за използването на

...
Европейската агенция по лекарствата даде положително становище за използването на
Коментари Харесай

Борисов: България е в пълна готовност да посрещне първите ваксини

Европейската агенция по лекарствата даде положително становище за използването на ваксината на Пфайзер и Бионтех. Оценката се базира на научни данни, които доказват, че ваксината е безопасна и ефективна. Това написа в профила си във Фейсбук премиерът Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

Очаква се Европейската комисия да издаде разрешение за употреба на ваксината в ЕС още тази вечер. България е в пълна готовност да посрещне първите ваксини. Благодарение на общите европейски усилия скоро ще се справим с тази криза, заявява премиерът.

Европейската агенция по лекарствата даде положително становище за използването на ваксината на Пфайзер и Бионтех....
Публикувахте от в Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 17147  Саудитска Арабия, Кувейт, Оман и Израел затварят границите си поради новия вариант на ковид Саудитска Арабия, Кувейт, Оман и Израел затварят границите си поради новия вариант на ковид  Франция може да изисква проби за френските жители, които желаят да се приберат от Англия Франция може да изисква проби за френските жители, които желаят да се приберат от Англия  Европейски Съюз чака утвърждение за втора ваксина против COVID-19 на 6 януари следващата година Европейски Съюз чака утвърждение за втора ваксина против COVID-19 на 6 януари следващата година
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР